Back to All Events

Workshop voor mannen 'Soulmate aantrekken, je relatie verbeteren

  • Centrum de Linde 15 Jachtlaan Bilthoven, UT, 3721 CA Netherlands (map)

Ik zie dat vele mannen zijn verward in deze maatschappij met vele sterke vrouwen en dat er vaak een belangrijk stukje bewustwording en communicatie ontbreekt in de relaties. Vele mannen weten niet wat vrouwen graag willen en waar het mis gaat in hun avances of hun relatie met een vrouw. 

Geluk komt van binnenuit. We moeten onszelf gelukkig maken en dat zeker niet verwachten van onze partner. Onze partner kan alleen bijdragen aan ons geluk en wij aan het zijne. Maar we hebben allerlei interacties met onze (potentiële) partners, we kunnen allerlei beslissingen en keuzes maken en in verschillende richtingen gaan groeien. 

Het is heel goed om te weten welke van onze eigenschappen, manieren van interactie en handelingen magnetisch werken voor onze (potentiële) partner en welke juist niet... Zelfs kleine keuzes in kleine dingen kunnen veel bepalen! Bv als een man zich realiseert 'ho, ik kan het ook op een romantische manier zeggen/doen wat mijn vrouw helemaal anders gaat ervaren...!' ,  of 'ik kan meer initiatief gaan tonen zodat mijn vrouw zich meer feminien en gewild gaat voelen!', of 'ik ga eerst joggen om te kalmeren en daarna pas ga ik met haar praten: vanuit een rustige, ontspannen energie' of 'ik kan haar vaker laten merken/horen dat ze MIJN vrouw is, om haar het gevoel te geven dat ik heel blij met haar ben en haar graag wil als MIJN vrouw/vriendin'. 

We groeien voortdurend en onze relaties ook. Maar sommige dingen blijven voor lange tijd hetzelfde, zoals 'dat je moet een romantische energie vibreren/uitstralen om romantische situaties aan te trekken', dat de meeste vrouwen vallen op mannelijke mannen, en de meeste mannen vallen op vrouwelijke vrouwen', of 'dat vrouwen graag romantiek willen van mannen' of 'dat de meeste vrouwen een volwassen man willen en geen Peter Pan'. 

De energie van Liefde heeft een uiterst gunstig effect op je hele wezen: helend, voedend, herstellend, harmoniserend, integrerend, verzachtend, zuiverend, openend, troostend, dragend, koesterend, vertrouwenwekkend, vredig en vergevend. Het gaat je hart opwarmen - zelfs ontdooien - en het doen stralen! 

Liefde gaat je herinneren wie je echt bent en je Soulmate's aan je toe aantrekken!

Voor wie zijn deze workshops ? 

De workshop "Soulmate" is voor iedereen die ...

  • contact wil maken met liefde in zijn hart en zich wil openen om liefde te ontvangen

  • een geliefde wil creëren met wie hij of zij niet alleen verbonden is op hartniveau, maar vooral op Zielsniveau: via een prachtige Verbinding van Licht, van Ziel tot Ziel.

  • een bestaande relatie naar Zielsniveau wil brengen.

  • de relatie met zichzelf wil verbeteren en verlichten.

  • een steeds groter meester wil worden in Liefde en Zelfliefde.

  • een diepe verbinding van Ziel tot Ziel wil creëren - met je (toekomstige) geliefde, een kind, een goede vriend, een collega, een zakenpartner of wie dan ook.

  • in een groot, liefdevol groepsveld wil worden opgenomen, eraan wil toevoegen en zich ermee wil opladen en bekrachtigen.

  • zich op een andere manier aangetrokken voelt.

Inhoud 

Tijdens verschillende bijeenkomsten werken we aan uiteenlopende zaken, gericht op de bovenstaande doelen. 

  • We transformeren je besef van liefde en wat je ervaart als liefhebben. We ontdekken nieuwe manieren van Liefhebben. Je bewustzijn wordt meer afgestemd op de onvoorwaardelijke Liefde van je Ziel. Die Liefde ga je zijn, ga je naar anderen zenden en je gaat er onbezorgd en vreugdevol mee spelen. 

  • We gaan obstakels in de weg van Liefde oplossen en ons verbinden met de Universele Wetten van Relaties. 

  • Je wordt voorbereid op de komst van je Soulmate en gaat jullie toekomstige samenzijn energetisch exploreren. 

  • Je ontmoet je Soulmate op Zielsniveau. 

  • Je leert om boodschappen van je Soulmate te ontvangen (te channelen). 

  • Uiteindelijk ga je in een meditatie jullie Zielslicht vermengen om samen een Binaire Ster van Liefde te vormen. 

Bijeenkomsten 

Iedere workshop  "Soulmate - Liefde" is uniek en afzonderlijk te volgen.

In de verschillende bijeenkomsten richten we ons op het energetisch aantrekken van je Soulmate, je Soulmate ontmoeten op Aarde, de bekrachtiging door je verbinding met je Soulmate en nieuwe manieren om open en verbonden te zijn. Verder vergroot je je zelfliefde en reis je meditatief naar de prachtige en belangrijke momenten in jullie toekomst samen. De audio-opnames van vele vorige bijeenkomsten zijn ter bestellen in onze webwinkel. 

Inclusief: audio oefeningen voor thuis en opnames, kruiden thee en koekjes. 

Zie ook ons boek 'Liefde en Vrijheid'.

Meer info: http://www.schoolvooradelaars.nl.

Inschrijvingen: via ons webshop: http://www.schoolvooradelaars.nl/winkel.php?


Trefwoorden:

#liefde #hartliefde #zielsliefde #zelfliefde #liefdesrelaties #zielsverwanten #liefdegeluk #liefdevanmijnleven #liefdevol #gelukkiginliefde #liefdeengeluk #soulmate #soulmates #zielsverwant  #zelfliefdetips  #mijnprins #mijnprinsesje #mijnprinses #liefdeenlicht  #spiritueleliefde #gelukenliefde #bewustleven #bewustworden #liefhebben #geliefd #geliefde #geliefden #verliefd #verliefdheid #relatiecoach

Earlier Event: April 29
'Awakening your Light Body - Blok 1'
Later Event: August 15
Introductie cursus Zen meditatie