Back to All Events

'Awakening your Light Body - Blok 1'

  • Centrum de Linde 15 Jachtlaan Bilthoven, UT, 3721 CA Netherlands (map)

Licht en Liefde werken wonderbaarlijk! Het ontwaken van je Lichtlichaam stelt je in staat om meer Licht te ontvangen en te sturen. Steeds mooiere, hogere frequenties van Licht! Het is prachtig om te ervaren wat een enorm wezen van Licht, Vrede, Kracht en Liefde je in werkelijkheid bent!

Open je Hart, ontwaak je lichtlichaam, straal je unieke Licht! Word een Bron van Liefde, Vrede, Harmonie, Goedheid, Positiviteit en hoge Lichtfrequenties hier op Aarde. Want dat is je levensmissie en dat is wie je ECHT bent!

Het is een eer voor mij om vele jaren het Goddelijk Licht te transmitten, samen met mijn Light Body vrienden. We sturen het Licht naar de Aarde en de mensheid vanuit het grote Lichtlichaam. Door onze resonantie met elkaar wordt er een enorm collectief veld van Licht en Liefde gecreëerd!

Dat kan alles in beweging brengen; Goddelijk Licht en onvoorwaardelijke Liefde werken wonderbaarlijk! Transformeren, helen, opladen,  harmoniseren en ontwaken brengen nieuwe mogelijkheden en nieuwe, hogere manieren van Zijn!

"Awakening Your Light Body" is een ontdekkingstocht van zes blokken door tien verschillende energiecentra waardoor je je totale energie naar een hogere vibratie brengt. Die energiecentra zijn subtieler dan chakra's en bevinden zich op een fijner vibratieniveau - dichter bij de vibratie van je Ziel en je Goddelijke Zelf.

In  Blok 1 worden de drie eerste drie "vibrerende energiecentra" geactiveerd, waardoor je meer stroming in je lichaam en je emoties krijgt. Je kun een sterker gevoel van identiteit ervaren, meer persoonlijke kracht, een groter vermogen met je emoties om te gaan, oude blokkades op te lossen en in je centrum te blijven.

Methodiek

We werken met Licht, subtile Energie, Hoger Frequenties, transmissie, resonantie, initiatie, klanken, auras, meditatie en visualisaties. Als aanvullende en ondersteunende methodiek wordt gebruik gemaakt van: makkelijke lichaamsoefeningen, ademhalingstechnieken en kristallen.

Verder doen we een beroep op onder andere de krachtige energievelden van je Ziel, je Gids, je Hoge Zelf, je Goddelijke Zelf, op Universeel Bewustzijn en Hoger Wil, op Solair Logos en Planetair Logos, Light Body Meesters en Verlichten.

Meer over dit thema kan je vinden op mijn website, op mijn blog shinewithjoynow.blogot.com en ook in mijn boeken, zeer helder beschreven vanuit de wijsheid, liefde, vrede en harmonie die ik in de Hoge Spirituele Regionen mag ervaren. 

Blok 1: "Creëren van een basis van kracht"

  • Begeleiding: Barbara Borecka - spirituele leraar en life coach sinds 1997, auteur van vijf diepgaande  boeken, o.a. "De Kunst van Leven", "Liefde en Vrijheid" en "Avontuur van de Ziel".

  • Data: 29 april, 6 en 13 mei

  • Tijden: 18.30 - 22.30 uur

  • Prijs per blok:  220 euro tot 26 april,  daarna 260 euro

  • Inclusief:  ons boek 'Liefde en vrijheid ', cursusboekje, audio opnames en  audio oefeningen voor thuis (mp3's), cursus  kristallen, kruidenthee en  koekjes.

  • Zie ook 'Awakening Your Light Body - introductieles' (ook online) op zaterdag 23 april, 14.00 - 16.00  uur.

  • Lees meer op http://www.schoolvooradelaars.nl

  • Inschrijvingen: webwinkel: http://www.schoolvooradelaars.nl/winkel.php?    onder "cursussen"

  • Vragen: welkom@schoolvooradelaars.nl

#awakening #creatingyourreality #beingconsciouss #yourtrueself #JewareZelf #zielliefde #hartliefde #ontwaken #bewustwording #bewustleven #bewustworden #creerenvanjewerkelijkheid #hierennu #hierennuzijn #thewetvanaantrekken #lichtwerk #lichtwerkers #lichtwerker #lichtwerkersnederland #lichtlichaam #lightbody #lightbodyactivation #orindaben #zinvollerbestaan #besteversievanjezelf #boostyourmind #positievemindset #creeerjedroomleven #diepvertrouwen #deepdivewithin