Back to All Events

Introductieles Light Body

  • Centrum de Linde 15 Jachtlaan Bilthoven, UT, 3721 CA Netherlands (map)

Ontwaak tot je ware kracht, moed en onvoorwaardelijke Goddelijke Liefde! Laat je unieke Licht uitbundig schijnen hier op Aarde en alles transformeren naar een hoge, harmonieuze expressie! De tijd is er meer dan rijp voor...! Je Licht, Liefde en moed is hard nodig!

Als je de huidige situatie beu bent, moet je vooral in jezelf nieuwe krachten, nieuwe energiefrequenties, een nieuw bewustzijn en de Hoge Dimensies van je Zijn aanboren! En dat  brengt met zich mee nieuwe inzichten, mogelijkheden, manieren, ontwikkelingen, doorbraken en manifestaties!

Blijf niet alleen maar zitten, volhouden, hopen en wachten op een verandering van de situatie.... Je bent geen slachtoffer, jij bent de Bron van je werkelijkheid: de manifestaties ontstaan gewoon vanuit jouw vibratie.  Als je ontevreden bent over je manifestaties, moet je vooral je energie veranderen, van binnen uit.

En IN WEZEN gaat deze situatie niet over een oorlog, een pandemie, vaccinatie of een 'nieuw' of 'oud' normaal. Op een diep niveau is de reden van deze situatie dat veel meer mensen gaan ontwaken en gaan leven vanuit hun Hart en Ziel in plaats vanuit hun gedachten en ego. En als steeds meer mensen dat gaan doen, dan gaan de diepere oorzaken van deze situatie verdwijnen!

Help jezelf, help de situatie: investeer tijd en aandacht in je spirituele groei, bewustwording en ontwaking! En om jouw unieke Licht uitbundiger en sterker neer te zetten op Aarde.

We hanteren een geweldige, efficiënte, jarenlang beproefde methodiek om te ontwaken! We gebruiken de Light Body: het lichaam van je Ziel en je Goddelijke Zelf, die zich bevinden op een hoger vibratieniveau dan je alledaagse zelf.

Deze technieken stellen je op den duur in staat om stevig aangesloten te zijn aan je grote, stralende, Ware Zelf in de spirituele Dimensies, terwijl je tegelijkertijd diep geworteld blijft in de Aarde ! En om je Ware levensmissie te ontdekken en steeds meer te leven - wat je een diepe zingeving en vervulling gaat geven.

Tijdens Introductieles gaan we energie stroom in je lichaam vergroten en ik ga de transmissie doen van de bijzondere subtiele energie centra's. Je kun je ermee opladen, groeien in je bewustzijn en dichterbij de vibratie van je Ziel komen! Je bent welkom ook als je niet van plan bent om de opleiding 'Awakening Your Light Body' te volgen.

'Awakening Your Light Body - Blok 1' vindt plaats op drie vrijdagen vanaf 8 april (ook online te volgen). Het 'Awakening Your Light Body' traject werkt waarlijk wonderbaarlijk en is ook heel praktisch!

In Blok 1 worden de speciale energiecentra aan je basis ontwaakt voor meer gronding en meer aanwezigheid in je lichaam. In Blok 2 werken we aan de ontwaking van twee hartcentra waardoor je hart flink kan expanderen Het brengt ook meer aandacht in je hart, in de verschillende energielaagjes ervan. In Blok 3 ontwaken we energiecentra bij je hoofd. Het verheldert je denken, geeft je focus, ruimt 'gedachtenmollen' op en doet je creativiteit toenemen! 

Praktische info

  • Je kunt je inschrijven via ons webwinkel: http://www.schoolvooradelaars.nl/winkel.php?

  • Datum: zaterdag 23 april 13-15 uur

  • Prijs: 10 euro tot 5 dagen van tevoren, daarna 15 euro

  • Meer info vind je op ons website http://www.schoolvooradelaars.nl.

In Licht en Liefde,

Barbara Borecka, transmitter van het Licht, spirituele leraar sinds 1997, auteur van vijf bijzondere, bezielde boeken zoals 'Het Avontuur van de Ziel' , 'De Kunst van Leven', 'Liefde en Vrijheid', 'Ridders van Licht'. 

#awakening #creatingyourreality #beingconsciouss #yourtrueself #JewareZelf #zielliefde #hartliefde #ontwaken #bewustwording #bewustleven #bewustworden #creerenvanjewerkelijkheid #hierennu #hierennuzijn #thewetvanaantrekken #lichtwerk #lichtwerkers #lichtwerker #lichtwerkersnederland #lichtlichaam #lightbody #lightbodyactivation #orindaben 


Earlier Event: April 22
Workshop Soul Body Fusion®
Later Event: April 29
'Awakening your Light Body - Blok 1'