Back to All Events

Familie Opstelling

Familie Opstelling 

Op deze dag kijk ik samen met jou op een andere manier naar je situatie. Ik werk graag met familieopstellingen en visualisaties. Dat doe ik in een veilige omgeving en met respect voor jou en de mensen om je heen. Je kunt verrast worden door de inzichten die je onbewuste je brengt. En tegelijkertijd bepaal jij wat er gebeurt! En wat je ermee doet.

Wat levert deze dag je op?

Tijdens de dag met familieopstellingen krijg je een dieper inzicht in je situatie. Je weet dan ook wat je kunt doen, welke volgende stap je kunt zetten als je dat wilt. Als je een vraag inbrengt, werken we met jouw persoonlijke inbreng. Zo zorgen we ervoor dat de workshop meteen en gericht waarde heeft voor jouw leven. Trouwens, ook als je als representant meedoet zul je merken dat je inzichten krijgt voor je eigen leven. En dat zal zelfs gebeuren als je deze dag alleen observeert. Wees welkom!

Praktische informatie

  • Waar? De dag is bij Centrum De Linde in Bilthoven.
  • Wanneer? De dag met familieopstellingen is van 9.30 tot 16.30 uur op:
    • maandag 6 april
  • Kosten? Als je een vraag inbrengt, dan betaal je 147 euro. Kom je als representant, dan is het bedrag 47 euro. De bedragen zijn inclusief btw. En inclusief koffie, thee en een heerlijke lunch.
  • Docent: Miriam van Kreij, Mirre Maan.
  • Meedoen? Schrijf je dan in: http://www.mirremaan.nl/contact/

Voor meer informatie en inschrijvingen: Mirjam van Kreij: 06 – 24 41 58 38. E-mailadres: info@mirremaan.nl.

Graag tot ziens bij de dag met familieopstellingen!