Back to All Events

Koppelkracht, workshop voor koppels

  • Centrum de Linde 15 Jachtlaan Bilthoven, UT, 3721 CA Netherlands (map)

Koppelkracht, workshop voor koppels

Wil je de relatie met je partner verdiepen? Elkaar ontmoeten van hart tot hart? Is het soms lastig om elkaar te verstaan? Loop je tegen thema's aan die steeds terugkomen in je relatie? Leer hoe je vanuit quantumfysica, gesprek en aanraking dieper in verbinding komt. 

Wij nodigen jullie uit om 3 avonden te onderzoeken waar mogelijke verstoringen en gedachtes de verbinding vertroebelen. Door deze vanuit quantumfysica waar te nemen ontstaan er krachtige gevoelsverbindingen die je nog niet eerder had kunnen bedenken. 

We gaan met hoofd, hart, lijf en handen aan de slag. Je bent vooral met jezelf en je eigen partner in verbinding. Maar er zullen ook momenten zijn in de groep.

Ingrediënten zijn: waarheid spreken en waarlijk luisteren, aanraking, massage, lichaamswerk, quantumfysica en quantumfysisch waarnemen. 

Over ons:

Maaike is holistisch massagetherapeut en heeft al meerdere koppels geleerd om vanuit afstemming en aandacht te masseren. De reacties zijn heel positief. "Door de massage-workshop zijn we uit de sleur gekomen. We vinden elkaar weer leuk en maken geregeld een moment vrij om elkaar te masseren. " 

Richard geeft lezingen over kwantumfysica en begeleidt mensen naar een meer wezenlijk contact met zichzelf.

Wij zien en voelen elkaar voorbij deze aardse werkelijkheid en ervaren een kosmische verbinding met elkaar. Wij hebben hierin inmiddels zoveel waardevols ontdekt, dat we het graag willen delen met anderen. Waarheid spreken, autonomie, elkaar ruimte geven en werkelijke aandacht zijn pijlers in onze relatie. Hierover delen we graag hoe wij dit zien en toepassen

Meer informatie en aanmelden op www.bronkracht.nl/koppelkracht 

Earlier Event: January 9
Compassie 8-weekse training
Later Event: June 30
zwangerschapsyoga