Back to All Events

Verlangen & Vorm

Verlangen & Vorm

SeksuheelVerankering

Wat is jouw diepste verlangen? Wat wil jij doen, leven hier en nu? Hoe geef je uitdrukking aan jezelf als man of vrouw? Gun jij jezelf meer dan dat er nu in je leven is of wacht je…op later?

In je ziel zetelt jouw unieke verlangen, een fundament, waar je het leven mee bent ingestapt bewust of onbewust, en waarmee je ieder moment je toekomst vormt. Dit is de weg naar menselijke volwassenheid. Dit verlangen beweegt jou van binnen uit onder invloed van universele wetten.

In deze 1-daagse training wordt je verlangen helder in combinatie met je HART en jouw unieke vorm, in de hechting van de mannelijke of vrouwelijk seksuele energie. Dit is de verankering, die ervoor zorgt dat de nog belemmerende gedachten, ideeën, gevoelens en fysieke klachten en relationele misverstanden positief worden gereset in de hersenen. Zo blijf je beter bij jezelf in de privé- en/of werksfeer, waardoor situaties en relaties spontaan veranderen in een vreugdevol avontuur. We gaan heel fysiek, ervaringsgericht aan de slag, zodat de inzichten die je opdoet niet alleen in je hoofd zitten, maar (vooral) ook in je lijf, wat juist van belang is als je echt positieve en fundamentele verandering wilt. Gezond, succesvol en blijer...

Praktische info

  • Tijd: Zaterdag 20 april van 9:30 tot 17:00 uur

  • Kosten € 150,-

  • Plaats: Centrum De Linde, Jachtlaan 15, 3721 CA Bilthoven

  • Opgave en informatie via de website www.ritavanrijnsoever.nl

  • Rita van Rijnsoever is auteur van het boek Seksuheel, een goddelijk geheim

Earlier Event: March 14
Proefles Pilates voor 65-plussers