Back to All Events

Titel: Lezing & demonstratie; zin en onzin over spiritualiteit. Er is zeker meer tussen hemel en aarde.

Nieuwsgierig naar je eigen talenten? Moet je wel eens op je hoofd krabben bij alle poespas rondom 'spiritualiteit'. Wil je weten hoe je je intuïtie dagelijks kunt  inzetten? Hoe je je onbewuste talenten bewust kunt maken?

Al meer dan 25 jaar ben ik werkzaam in en met Spiritualiteit. Ik heb in die tijd gezien en geleerd hoe je spiritualiteit, buikgevoel, intuïtie of hoe je het ook wilt noemen, kunt ontdekken, ontwikkelen en dagelijks kunt inzetten.  Wat een ontzettende verrijking het is als je bewust je onbewuste kunt inzetten . Hoe mooi het is als die bewuste inzet ook een verandering in je leven kan zijn.

Over mijn ervaringen ben ik een boek aan het schrijven. Deze lezing gaat ook over mijn ervaringen. In deze lezing ga ik in op de zin en onzin die ik door de jaren heen ben tegengekomen. Het vertrouwen dat wat je ziet, hoort en voelt  echt is. Je je eigen keuzes kunt maken.

Ik heb ervaren dat de weg naar persoonlijke en spirituele ontplooiing heel simpel is. Iedereen heeft talent, je moet je talent wel oefenen om het te ontwikkelen. Mijn visie op het beleven van spiritualiteit is: met beide voetjes op de grond, nuchter met veel humor.

Naast dat ik mensen help om het onbewuste bewust te maken door bewust anders waar te nemen, werk ik ook als trance healer, tijdens deze lezing geef ik daar een demonstratie over.

Praktische informatie:

  • Toegang is gratis.
  • Aanvang 19.30, einde rond 21.00
  • Graag vooraf aanmelden via info@belindakeyzers.nl

Over Belinda Keyzers: (inter) nationaal werkend als trance healer en om mensen te helpen op een andere manier waar te nemen. Onbewuste talenten, bewust in te zetten. Belinda geeft consulten, workshops en opleidingen in binnen- en buitenland. Meer informatie vind je op www.belindaspraktijk.nl