Back to All Events

Lezing traumatisch hersenletsel en kennismaking systemisch werk

Unieke lezing Traumatisch hersenletsel en kennismaking systemisch werk (chronische ziektes) door ervaringsdeskundige Karin Uiling.

Wat een neurotrauma kan doen met een mensen leven? Hoe drastisch je leven verandert. Hierover vertelt Karin Uiling, wat zij heeft meegemaakt en hoe zij er mee om is gegaan, zij was blij dat zijhaar tools kon gebruiken NLP en Systemisch werk. Haar spiritualiteit heeft haar kracht gegeven in het hele proces, maar ook haar instelling als ex-topsporter.

85.000 mensen per jaar worden opgenomen met hersenletsel door klap of val. Het leven veranderd drastisch. Er is nog weinig bekend over THL, al heeft het de laatste jaren wel meer aandacht gekregen. Traumatisch hersenletsel is anders dan een CVA (beroerte).

Deze avond is geschikt voor iedereen ook voor mantelzorgers, begeleiders en naasten, maar ook voor huisartsen en andere hulpverleners.

Door ervaringsdeskundige Karin Uiling uit Zeist. Coaching en systemisch werk voor mensen met THL. Karin Is gecertificeerd NLP Coach, systemisch werker diverse methodes en medium/healer verbonden aan het SNU Arthur Findlay College, Stansted UK.

Praktische informatie

  • Locatie: Centrum de Linde, Jachtlaan 15, 3721 CA
  • aanvang: 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur
  • Aanmelden kan tot 4 september a.s. mail naar Karin Uiling info@paisho.eu               www.paisho.eu
  • 20 euro per persoon

 

Earlier Event: October 12
Workshop Muziek en Mediumschap
Later Event: October 21
Gezonde Zelfliefde