Back to All Events

LIVE EVENT 'Be present in your own life'

Verlangens en dromen blijven vaak een loze kreet omdat jij het niet je prioriteit maakt. Alles om je heen is belangrijker dan jouw verlangen te leven.

Durf jij nu voor jezelf te kiezen en je wensen en verlangens te gaan leven? Wil jij meer succes en geluk ervaren in je leven? Een diepere verbinding met jezelf voelen en dat wat je zo graag wil NU neer gaan zetten!

Kom dan op ZATERDAG 24 NOVEMBER 2018 naar het live event 'Be present in your own life'. Het event start om 13.30 uur in Centrum De Linde, Jachtlaan 15 te Bilthoven. Tijdens dit event ontdek je wat jou tegenhoudt voor het leven van je dromen! Hoe je meer vanuit zelfliefde keuzes maakt en je verlangen durft te gaan leven. Ben jij er klaar voor om de eerste stap te zetten naar een gelukkiger leven?

'Gun jezelf de tijd en het plezier om de eerste stap te zetten naar meer geluk'. Reserveer dan nu een plek! Meer geluk betekent ook korting. Jij betaalt nu € 40,= p.p. i.p.v. € 50,=. En kom je samen met een vriendin dan betaal je nu € 35,= p.p. Dit aanbod is geldig tot 9 november a.s., maar LET OP! na die datum betaal je het normale tarief. Reserveren kan via willekevanlavieren@gmail.com.

Mijn naam is Willeke van Lavieren, eigenaar van Equintia en ik ben je gastvrouw voor het live event. Ik bied vrouwen een podium om expressie te geven aan hun verlangens en wensen. Waarom? Omdat ik het jou gun een mooi en fantastisch leven te hebben!

'Be present'

Willeke

Earlier Event: November 17
Grip op hart- en vaatziekten.
Later Event: December 23
Midwintermeditatie