Back to All Events

Opleiding Hoe word ik een Bruggenbouwer

  • Centrum de Linde 15 Jachtlaan Bilthoven, UT, 3721 CA Netherlands (map)

Wat is een bruggenbouwer?

Een bruggenbouwer is volgens het Van Dale woordenboek iemand die opinies nader tot elkaar brengt door onderlinge tegenstellingen te verkleinen. Kenmerkend voor een brug is dat hij steunt op twee pijlers. Bijvoorbeeld, ik en de ander, verleden en toekomst of hoofd en hart en deze twee met elkaar verbindt. Dat wat gescheiden is wordt overbrugd. En soms is dat een puzzel.

 

Waarom zou ik een bruggenbouwer willen worden?

Als er geen brug is moet je omrijden en dat kost energie. Energie die je ook ergens anders in zou kunnen stoppen. Het lijkt onmogelijk om de ander te bereiken. ‘Ze snappen mij niet. Of ‘ik snap hen niet’. Ogenschijnlijk simpele dingen kosten daardoor veel tijd en frustratie. Maar je kunt ook een brug willen bouwen tussen het verleden en de toekomst omdat je de beste versie van jezelf wilt zijn. De afstand tussen hoofd en hart is slechts 20 cm. Sommigen noemen het: de langste reis.

 

Hoe word ik een bruggenbouwer?

Als je iets wilt leren ga je op zoek naar een meester. Wij hebben ons de kunst van het bruggenbouwen eigen gemaakt en delen deze kennis met jou! Vanaf vrijdag 22 april 2022 in Centrum de Linde in Bilthoven. Wij zijn als een gids in jouw persoonlijke ontdekkingstocht. Onder het motto 'waar een wil is, is een weg', overbruggen wij het verschil tussen denken en doen. Vraag de Opleiding Brochure aan via info@nlperception.com of gail@gailscompany.nl of neem telefonisch contact op met ons. We maken graag kennis met jou.

 

Ik ga op reis en neem mee ..

De reis van de bruggenbouwer begint met jouw rugzak. Iedere rugzak is gevuld met belangrijke ervaringen. Sommige licht, andere wegen zwaar. Onderweg neem je de inhoud onder de loep. Wat je wilt behouden omdat het dierbaar is en je verrijkt. Of wat je uit je rugzak wilt halen en achter je laten omdat het niet meer nodig is. Zo begin je met de me4all®Talentscan (zie uitleg https://www.gailscompany.nl/me4all) waar je natuurlijke talenten, valkuilen en ontwikkelpotentieel in kaart wordt gebracht met behulp van de archetypes van Carl Jung. In een persoonlijk gesprek wordt je begeleid om een helder doel te formuleren. Zodat je weet wat je bestemming is.

 

Emotionele Intelligentie en NLP vaardigheden

Onderweg maak je keuzes omdat je nieuwe dingen ontdekt die je met je mee wilt nemen. Zoals tools die je goed kunt gebruiken om te communiceren met anderen. We maken daarbij gebruik van NLP Practitioner vaardigheden, welke we uitleggen en waar je mee gaat oefenen, met elkaar. We maken ook gebruik van de kennis en vaardigheden van de Emotionele Intelligentie van Daniel Goleman.

Kortom, jouw persoonlijke reis op weg naar een stap dichter bij jezelf. Als gids begeleiden we jou daar bij, met veel plezier J.

 

We kijken uit naar jouw reis!

 

Tara Dik en Gail Heslinga

Bruggenbouwers

 

Contact en meer informatie:

Gail Heslinga, tel: 06-81254346, https://www.gailscompany.nl/,  https://www.linkedin.com/in/gailheslinga/

Tara Dik, tel: 06-45482861, https://www.nlperception.com/diensten/hoe-word-ik-een-bruggenbouwer/, https://www.linkedin.com/in/taradik/

 

 

 

 

 

 

 

 

Earlier Event: March 20
Workshop Soul Body Fusion®
Later Event: April 22
Workshop Soul Body Fusion®