Lucas Mulder

“Dis ease wants to tell you a story”

Een osteopaat behandelt naast acute lichamelijk klachten ook (ongedefinieerde) langslepende klachten die reeds maanden tot jaren bestaan. Vanuit een holistische visie benader ik het lichamelijk ongemak, dwz dat de oorzaak van het probleem zich elders zou kunnen bevinden dan waar de klacht zich uit. Overigens hoeft dit niet ervaren te worden.

De behandeling bestaat uit diverse osteopathische manuele methodes (mobilisaties,manipulaties van de betreffende weefsels) waardoor de behandeling volledig op de client kan worden afgestemd.

Achter elke lichamelijk/geestelijk ongemak schuilt een verhaal maar ook de oplossing. Wil jij ook graag jouw verhaal weten en de oplossing naar je herstel?

Enkele voorbeelden van behandelbare lichamelijke ongemakken in relatie tot de eventuele oorzaak:

  • Nek/Schouderklachten; in relatie tot het middenrif, lever, maag, milt, longen,etc.

  • Lage rugklachten; in relatie tot buik/onderbuik; darmen, nieren, blaas,etc.

  • Hoofdpijnklachten;in relatie tot; circulatie,lever,nek,nieren,emotionele factoren.

  • Buikklachten; in relatie tot, nieren, darmen etc.

  • Baby/kinderen diverse klachten; in relatie tot bevalling (schedel, nek, darmen, heiligbeen,etc).

Mijn naam is Lucas, vader van 2 opgroeiende zonen en echtgenoot van Vera. Mijn passie is om mensen in hun fysieke/transformerende processen te ondersteunen en te helpen. Reizen is mijn andere passie, omdat ik het leuk vind om nieuwe contacten op te te doen, andere culturen en zienswijzen te ervaren.

Sinds 2003 werk ik als zelfstandig werkende osteopaat in mijn eigen praktijk. In de loop der jaren heb ik me verdiept in diverse stromingen en behandelmethodes die samenkomen tijdens de behandelingen.

Praktische informatie

Vergoeding zorgverzekeraar/registratie NRO

Osteopathie wordt geheel of gedeeltelijk vergoed als er een aanvullende zorgverzekering is afgesloten.voor actuele vergoedingen check uw polisvoorwaarden.

Osteopathie Mulder staat geregistreerd bij het NRO (Nederlands Register voor Osteopathie)

Contact:Www.osteopathiemulder.nl