Manja Weijers

Manja Weijers Fysiotherapie

Je zenuwstelsel in balans

Ben je snel overprikkeld? Kun je niet goed tegen licht, geluid en schrik je snel? Heb je het gevoel uit balans te zijn? Heb je klachten na operatie of ander trauma? Door middel van verschillende technieken brengen we het zenuwstelsel weer tot rust zodat je weer ontspannen, soepel en vrij kunt bewegen. 

Spieren worden aangestuurd vanuit het zenuwstelsel, als je zenuwstelsel verstoord is kunnen er niet alleen klachten ontstaan als overprikkeling maar ook tijdens het bewegen. Bij mijn behandeling gaan we op zoek naar de oorzaak van deze disbalans. Ik werk veel met littekens en andere trauma's met technieken die in Nederland nog niet echt bekend zijn (P-DTR en Total Body Reflex). Dit zijn hele zachte technieken die je zenuwstelsel weer in balans brengen. Je kunt prikkels weer beter verwerken en spieren worden beter aangestuurd. 

Ik zie veel mensen die al jarenlang klachten hebben en die niet verder komen in hun herstel. Mensen met klachten na operatie of door littekens, klachten na hersenschudding of burnout. Maar ook langdurige rug-, heup- of bv schouderklachten zonder duidelijk ontstaansmoment. We gaan op zoek naar de oorzaak van deze klachten, die soms zelfs in de kindertijd gevonden kan worden.

Ik werk als fysiotherapeut zonder contracten. Dit betekent dat je de behandeling aan mij betaalt en een deel kunt terugvragen bij je verzekering.

www.manjaweijers.nl