Annemoon

Annemoon, sexual embodiment facilitator

Het landschap van seksualiteit verruimen en levensenergie vrijmaken 

Ik werk rond drie pijlers: Het opruimen van blokkades en patronen die je niet meer dienen; Het toelaten van diepe ontspanning in jezelf en in contact met de ander en het vergroten van zelf-realisatie en bewustzijnsontwikkeling. Ik doe dit in individuele of partner sessies, workshops en trainingen.

Hoe ik werk: 

Rock my Moon is een veilige plek om je mannelijke of vrouwelijke essentie te (leren) belichamen. In een systemische sessie ontwar je jouw patronen rond dit levensthema. Hoe jij jouw seksualiteit en levensenergie beleeft is niet alleen gebaseerd op jouw persoonlijke ervaringen en  overtuigingen. Je systeem van herkomst is tot zeven generaties terug van invloed. In het opstellingenwerk onderzoeken we verstrikkingen in dit systeem waarmee de levensstroom en seksualiteit geblokkeerd zijn.

Daarnaast bied ik ook boudoir sessies. Voor diegene die toe zijn aan de volgende stap in bewustwording, spiritueel ontwaking door het belichamen van je seksualiteit. Het lichaam is een belangrijke bron in seksualiteit. Met lichaamswerk helpen we het lichaam ontspannen en ontdekken we ook waar meer aandacht naar toe mag. Je leert je seksuele energie beter te belichamen, waardoor je zintuigen sensitiever worden, je lichaam ontvankelijker en je levensenergie beter kan doorstromen.

Bovenstaande methodes ondersteun ik met energetische clearings. Een krachtige en effectieve methode voor de energetische lagen rondom je fysieke lichaam. Ook wel  je lichtlichaam of subtiele lichaam. Bij de meeste mensen zitten er blokkades in deze lichamen. Denk aan beperkende overtuigingen, onverwerkte trauma's, gedachten patronen, dwalende zielen en entiteiten, paradigma's, contracten uit deze en vorige levens, etc,  die in deze lagen kunnen 'vastzitten'. In de sessie transformeren we deze attachments van dit en vorige levens. 

www.rockmymoon.nl annemoon@rockmymoon.nl 

0641977020