Arent Muller

Ik ben Arent Muller en ik werk al ruim 15 jaar als therapeut.

In 2000 startte ik met het geven van coaching, training en therapie. Ik bestudeerde intensief verschillende vormen van training, coaching, therapie en psychologie in theorie en praktijk.

Naast het coachen en trainen van individuen en organisaties, begon ik 10 jaar geleden gefascineerd te raken door partnerrelaties. Ik ben me gaan verdiepen in succes- en faalfactoren voor relaties en ben daarop afgestudeerd als toegepast psycholoog. Ik heb me laten inspireren door duizenden pagina’s literatuur, honderden onderzoeken en tientallen stellen wiens verhalen ik mocht horen. Ik werk o.b.v. EFT, maar ook Transactionele Analyse en Systemisch perspectief.

Ook mijn eigen relatiegeschiedenis inspireert me om andere stellen een stukje te vergezellen op hun reis. Daarnaast ben ik verbonden aan het Amsterdam Universitair Medisch Centrum (het AUMC ziekenhuis) voor het geven van leiderschapstrajecten en (team)coaching.

Ik begeleid zowel koppels in relatietherapie, als individuele cliënten. Je kunt met een groot aantal vraagstukken en problemen bij mij terecht. Ook begeleid ik in het verwerken en ‘releasen’ van traumatische ervaringen. Daarbij gebruik ik als interventies BRTT (Body Remembers Trauma Therapie) en TRB (Trauma Release Breathwork).

Ik werk vanuit mijn persoonlijke missie: mensen begeleiden te groeien in hun relaties. Ik werk graag met mensen die bewust voor persoonlijke groei kiezen. Waarden als openheid, spontaniteit, creativiteit en optimisme zijn belangrijk voor me.

Je krijgt bij mij eerst de tijd om rustig je verhaal te vertellen. Dat is vaak al fijn. Zo wordt duidelijk wat er aan de hand is en kan ik je vertellen hoe ik je kan helpen. Ik ga praktisch en concreet te werk. Samen zoeken we naar werkbare oplossingen en van mij krijg je handvatten zodat je er zelf verder mee aan de slag kunt gaan. Neem gerust contact op voor een kennismaking, intake.

Misschien loop je al even rond met je vraagstuk of probleem en vind je het nu echt tijd om er iets aan te doen. Verstandig, want iedereen zit weleens in de knoop met bepaalde problemen, soms gaat een probleem nou eenmaal niet vanzelf zomaar over.

www.bilthoven-therapie.nl

arentmuller@gmail.com

06-22436997