Marly van Leijsen

Next level Coaching voor vrouwen 

Als zelfbewuste vrouw ken je jezelf goed. Maar je blijft tegen bepaalde thema’s aanlopen. Interne onzekerheden, loopbaankeuzes, (werk)druk of een gevoel dat er iets mist…  Het is tijd voor verandering. Het is tijd voor jou. Om weer rust, kracht en richting te vinden. Het goede nieuws? Dit zit allemaal in jou. Ik reik je graag tools aan om hier te komen.  

Aanpak

Persoonlijk, helder en licht. Dat typeert mijn begeleiding. We gaan niet in ‘de verhalen’, maar keren de aandacht naar binnen. Je gaat voelen er ervaren hoe je contact maakt met ‘your gifts from within’, zoals vertrouwen, intuïtie, je hart, kracht… Zo leer je hoe je de kracht, rust en antwoorden kunt vinden binnen jezelf. Zodat je in het leven van alledag, je kracht, rust en wijsheid gaat inzetten.

Mijn inspiratie

Persoonlijke ontwikkeling is mijn passie: studie psychologie, opleiding tot Life Coach, vele intuïtieve cursussen en begeleiding. Ook word ik geïnspireerd door reizen, natuur en kinderen.

Mijn missie: meer liefde en licht in de wereld. Met een goede balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie wordt de wereld een fijnere plek om in te leven. Het is nu de tijd dat het vrouwelijke meer gezien, gevoeld en geleefd gaat worden. Dat doen we als vrouwen samen. Zoals dat van oudsher al gebeurde. Doe je mee?

Contact

06-81399654

marly@purepeople.nu

www.purepeople.nu

 

 

 

Marley van Leijsen.png