Jeanet Berkhout

Rust in je hoofd, door ruimte in je lichaam

Therapeutische Thaise massage past goed in onze jachtige, stressvolle tijd. Deze meditatieve en toch stevige massage nodigt lichaam en geest uit te ontspannen in wat er is. Bovendien is het effectief bij allerlei klachten. Denk daarbij aan pijn en stijfheid als gevolg van stress of verkeerde houding- en bewegingsgewoonten, (hoofdpijn, rug-, schouder-, en nekpijn, beklemde zenuwen, CANS/RSI, tennisarm en knieklachten) of aan slapeloosheid en onrust. Ook verkramping als gevolg van chronische aandoeningen, zoals b.v. astma of scoliose, kan door de massage verzachten. Daarnaast is het een ideale manier om de effecten van het ouder worden, die je zo rond de overgang gaat voelen, tegen te gaan.

Wat gebeurt er tijdens een sessie?

Thaise massage staat bekend om de heerlijke passieve strekkingen (yogamassage) maar er is meer, zoals diepe compressie, drukpuntmassage, oosterse technieken als scraping en cupping en het gebruik van kruidencompressen. Ik pas een combinatie van verschillende technieken toe, afgestemd op wie je bent als persoon en wat je op dat moment nodig hebt. De gemiddelde behandeltijd is anderhalf uur. De massage vindt plaats op een comfortabele mat in soepele kleding.

Je kan een afspraak maken door te bellen (06-16497510)  of te mailen (contact@sensibel.nu)

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging BATC. Mijn behandelingen worden door veel verzekeraars (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende verzekering

If you touch one thing with deep awareness, you touch everything
(Thich Nhat hanh)