Back to All Events

Workshop Geld Creëren

Je vergroot en versterkt de dingen waar je je aandacht op richt. Veel mensen denken dat ze bezig zijn met geld, terwijl ze vooral bezig zijn met "gebrek aan geld". Zo vergroten ze het geldgebrek in hun leven en versterken ze de rol ervan. In deze workshop wordt je je hiervan bewust gemaakt.

Je gaat gedachten, woorden, overtuigingen en gevoelens oefenen die je magnetisch maken voor meer geld.
Je gaat je harmoniseren met en overgeven aan "je goed voelen". Je gaat leren om minder in gevecht te zijn met wat je niet wilt en je vaker goed te voelen. Zo verklein je de ruimte voor onvrede in je leven en vergroot je de ruimte voor geluk.
Je gaat jezelf steeds meer zien als iemand die het waard is en op de juiste plaats is om geld en andere goede dingen naar zich toe trekken.

We gaan aan het werk met het bewust worden en veranderen van jouw (veelal) onbewuste overtuigingen en oefenen met positieve, krachtige overtuigingen. En er is een geleide meditatie waarin we op een onbewust niveau transformatie in gang zetten.

Verder is er ruimte voor uitleg en bestaat er ruim gelegenheid om vragen te stellen. Een aantal hand-outs met praktische tips - "Genieten van Geld in je dagelijkse leven" - krijg je mee naar huis.

Praktische informatie

  • Begeleiding: Barbara Borecka - spirituele leraar en life coach sinds 1997, auteur van vijf boeken.

  • Prijs: 45 euro tot 10 dagen van te voren, daarna 55 euro.
    Inclusief: cursusboekje, audio opnames en audio oefeningen voor thuis als mp3.

  • Zie http://www.schoolvooradelaars.nl voor meer informatie.

  • Je kun je makkelijk inschrijven voor de workshop via onze webwinkel.

Earlier Event: September 7
Mindfulness 8-weekse training
Later Event: November 20
Workshop 'Je Lichaam Bekrachtigen'