Back to All Events

Klaar voor de volgende stap en succesvoller dan ooit

Voorkom een burn-out en pak zelf de regie over jouw leven!

Steeds meer professionals tussen de 20 en 40 raken overspannen, krijgen een burn-out of kampen met andere klachten. De druk neemt toe om te blijven presteren en te voldoen aan alle verwachtingen. Ook zijn er zorgen over de toekomst die stress en spanningen veroorzaken.

Jouw enorme drive om succesvol te zijn in je werk en daarbuiten heeft je ver gebracht en met wind in de rug bereikte je jouw doelen en behaalde je successen. Nog steeds werk je hard en geef je alles maar regelmatig komt de vraag naar boven: Is dit nou alles en hoe gaat mijn toekomst eruit zien?

Je blijft doen wat je deed zonder iets te veranderen, maar ondertussen ben je steeds meer bezig met ‘de next step’. Kies je voor het bekende of waag je de sprong naar het onbekende? Maar het onbekende brengt onzekerheid met zich mee en wat als het niet lukt of als je op essentiële onderdelen de verkeerde keuzes maakt? De spanning neemt toe, je voelt je moe en gestrest en het plezier neemt steeds meer af.

Als dertiger weet ik als geen ander hoe zwaar deze uitdaging is en hoe moeilijk het is om de juiste richting te blijven zien. Ook bij mij sloeg de onzekerheid en twijfel toe ten aanzien van de volgende stap. Dit heeft me flink uit balans gebracht maar uiteindelijk kwam het keerpunt in mijn leven en ben ik sterker dan ooit.

Wil jij dit ook, maar weet je niet hoe? Ik inspireer en begeleid je graag, want dit is ook voor jou mogelijk. Ik deel mijn verhaal en levenslessen en laat je zien welke concrete stappen jij kunt zetten om succesvoller te zijn en het plezier in jouw leven en werk te vergroten.

In deze workshop zul je ontdekken en ervaren:

  • Welke belemmeringen / blokkades ervoor zorgen dat jij twijfelt over de volgende stap
  • Wat jij zelf kunt doen om minder stress te hebben en een burnout te voorkomen
  • 5 tips om succesvol en aantrekkelijk te zijn voor jezelf en jouw omgeving
  • Welk inzicht ik had in mijn eigen strijd tegen stress, burn-out en twijfel en dat mijn leven radicaal veranderde
  • Hoe jij kunt vertrouwen op jouw interne kompas
  • Hoe je moeiteloos naar de toekomst kunt kijken

Praktische informatie:

  • 3 uur durende workshop
  • In een groep van 5 – 10 personen
  • Koffie, thee en iets lekkers
  • Slechts € 18,- incl. BTW p.p.

Meld je nu vast aan via life4fun.nl zodat je straks verzekerd bent van deelname. De plekken zijn beperkt.

Earlier Event: January 15
CURSUS BETER BEWEGEN
Later Event: March 22
Positief door de Overgang